Julemeny
(Starter Onsdag 6. November)
Noe å dele
Københavnernes julefat
Sild, gravlaks med sennepsaus, ribbe, julepølse, leverpostei og frikadeller. Passer til 2-3 per.
Inneholder: Melk, egg, gluten, fisk og skalldyr 835Småretter
H.C. Andersens julesmørbrød
Grovt surdeigsbrød, ribbe, rødkål, sennepsmajones og sylteagurk
Inneholder: Melk, egg, gluten, sennep 246
Gravlaks
Marinert i beter, med sennepssaus og appelsin
Inneholder: Fisk og sennep 189
Rakfisk liten
Med rømme, løk, lefse, flatbrød, rødbeter og dillpotet
Inneholder: Melk, gluten, fisk, sulfitt 285Hovedretter
Rakfisk stor
Med rømme, løk, lefse, flatbrød, rødbeter og dillpotet
Inneholder: Melk, gluten, fisk, sulfitt 460
Ribbe
Med frikadeller, julepølse, rosenkål, poteter, rødkål, rørte
tyttebær og julesaus
Pinnekjøtt
Med Vossakorv, rotmos, poteter og sky
Inneholder: Melk 465
Ovnsbakt torsk
Med ertepurré, bacon, gulrøtter, smør og ovnsstekte poteter
Inneholder: Melk, fisk 385Dessert
Plommedessert
Karamelliserte plommer, mascarponekrem, pepperkakecrumble og vaniljeis
Inneholder: Melk og gluten 167
Riskrem
Med mandelflarn og rød saus
Inneholder: Melk, nøtter 160